Zonweringen

Optimaal wooncomfort met zonwering van Van der Poel Montage 

Heerlijk genieten in uw eigen huis vraagt om goede zonwering om zelf de lichtinval te bepalen en de juiste sfeer te bereiken. Wij bieden u diverse soorten raamdecoratie die zowel als versiering en praktische doeleinden toepasbaar zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van raamdecoratie en zonwering? 

Zonwering als raamdecoratie 

Het is misschien niet het eerste wat in u opkomt als u denkt aan raamdecoratie, maar zonwering is een veelgebruikte vorm van raambekleding. Zo kunt u bij ons kiezen voor Velux zonwering in de vorm van een rolluik, rolgordijn of verduisteringsgordijn. Met een rolluik zorgt u ervoor dat er geen licht binnenkomt. Daarnaast zorgt deze zonwering voor een aangenaam binnenklimaat tijdens alle jaargetijden. Deze rolluiken zijn mooi ontworpen en duurzaam. Bovendien zijn ze tijdloos en verkrijgbaar in alle gewenste maten. 

Laten monteren van zonwering 

Laat uw raamdecoratie monteren door Van der Poel Montage en laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze raambekleding. Door de verschillende soorten en maten raamdecoratie is er voor iedere situatie een passende oplossing. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en advies van onze deskundige medewerkers te krijgen. 

Online raamdecoratie en zonwering bekijken bij Van der Poel Montage 

Wilt u zich liever vanuit uw luie stoel oriënteren op de perfecte zonwering of raamdecoratie? Neem dan in alle rust een kijkje bij ons assortiment: 

Houd de temperatuur in uw serre beheersbaar met serrezonwering en vergeet niet uw koepel van zonwering te voorzien. Neem bij twijfel contact met ons op om er zeker van te zijn dat u aan alles gedacht heeft. 

Laat u ons weten welk type zonwering of raamdecoratie bij u komt te hangen, dan maken we de afspraak voor het inmeten en plaatsen. Bij Van der Poel Montage staan we al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en snelle levering en dat willen we u ook graag bieden. 

Hieronder krijgt u een overzicht van onze zonweringen

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring