Tilburg

Garagedeuren monteren in Tilburg 

Wilt u een nieuwe garagedeur laten plaatsen in Tilburg? Dan bent u bij Van der Poel Montage BV aan het juiste adres! Wij leveren en monteren diverse garagedeuren, van de klassieke kanteldeur tot een zijwaartse sectionaaldeur. Garagedeuren zijn er in allerlei soorten en maten en het is begrijpelijk als u door het bomen het bos niet meer ziet.  Het vinden van een passende én functionele garagedeur kan een ingewikkelde klus zijn. Wij nemen deze klus graag van u over. Samen met u nemen we de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen door, waarna we de perfecte garagedeur vakkundig voor u plaatsen.  

De standaard garagedeur 

Met de standaard garagedeur wordt de klassieke kanteldeur bedoeld. Zoals de naam al zegt, opent deze deur zich door te kantelen. De garagedeur is handmatig of elektronisch naar boven te kantelen, waarna hij horizontaal onder het plafond rust. Om deze kanteling te kunnen maken, is wel voldoende ruimte aan de voorzijde van de garage nodig. Kanteldeuren hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn praktisch in gebruik en relatief goedkoop. Hoewel staal de meest gebruikte materiaalsoort is, kan uw kanteldeur ook in hout geleverd worden.  

De standaard sectionaaldeur 

Wanneer u een ruimtebesparende garagedeur zoekt, is de sectionaaldeur aan te raden. De standaard sectionaal garagedeur bevat horizontale panelen, die bij het openen onder het dak van de garage wegschuiven. Men kent garagedeur dan ook wel als een lamellen- of panelendeur. Veel mensen kiezen voor de standaard sectionaaldeur als de oude deur aan vervanging toe is. Niet gek, want een beter isolerende garagedeur is momenteel niet verkrijgbaar. Hiernaast leveren wij de sectionaaldeuren in allerlei modellen en kleuren.  

De zijwaartse sectionaaldeur 

De zijwaartse sectionaaldeur is een variant van de standaard sectionaaldeur. Het enige verschil is de ligging van panelen. Deze sectionaal garagedeur bevat namelijk geen horizontale, maar verticale panelen. Ideaal wanneer de garage in de meeste gevallen de functie van personeningang heeft. Doordat de panelen zijwaarts in elkaar schuiven, kunt u er immers voor kiezen de garagedeur gedeeltelijk te openen.  

Van der Poel BV staat garant voor MICO garagedeuren. Wij leveren en monteren kwaliteitsvolle garagedeuren die aan het eind van de productie worden getest op 15 verschillende punten. Wanneer de deur niet voldoet aan een punt, doorloopt ze het gehele productieproces opnieuw. Op deze manier voorkomen we productiefouten en worden eventuele gebreken tijdig vastgesteld. Alles om u een garagedeur van topkwaliteit te bezorgen. Twijfel niet langer en laat uw gewenste garagedeur nu plaatsen in Tilburg! 

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.

Stel uw vraag

Garagedeuren | Tilburg

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring