Horren

Horren geplaatst door Van der Poel Montage

Wilt u ongedierte graag buitenshuis houden? Dan zijn horren dé oplossing! Met behulp van een hor kunt u het huis laten doorluchten zonder dat u uiteindelijk last heeft van beestjes in huis. Naast dat vliegen veel bacteriën met zich meedragen is een verstoorde nachtrust uiteraard ook erg vervelend.

Hordeuren

Bij Van der Poel Montage heeft u de keuze uit verschillende soorten horren. Zo kunt u kiezen voor een hordeur in uw schuifpui maar ook kunnen onze experts horren plaatsen voor openslaande deuren. Ieder type hor heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. U heeft Bij Van der Poel Montage de keuze uit een:

Afhankelijk van de toepassing kan een vast hor zowel binnen als buiten worden geplaatst en eenvoudig worden losgehaald. Vaste hordeuren werken eigenlijk hetzelfde als een normale deur. Zo kunt u in de zomer de buitendeur openzetten en de hor dichtzetten als tussendeur.

Bij een rolhordeur wordt het gaas uitgerold bij het openen van de hor en opgerold bij het sluiten. Bij een rolhordeur zijn er maar twee standen, namelijk geheel open of geheel gesloten.

Een plissé hordeur is ontwikkeld om te kunnen plisseren. Dit houdt in dat het hor zichzelf opvouwt en ook weer ontvouwt. Een plissédeur kan op iedere gewenste stand blijven staan en zal dus niet volledig open of gesloten moeten zijn.

Raamhorren

Wanneer u het zat bent om 's nachts gestoord te worden door muggen, is een raamhor wellicht dé oplossing. Ieder raam is anders, daarom kunt u bij Van der Poel Montage terecht voor verschillende raamhorren op maat.

Van der Poel voor de montage van uw hor!

Bij Van der Poel montage staan we al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en snelle en professionele levering. De diverse horren uit ons assortiment worden gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hor! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.

Stel uw vraag

Horren

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring