Horren

Horren zijn de oplossing voor de grootste irritatie in huis

Met horren heeft u direct een oplossing voor de grootste zomerse irritatie in huis. Met het plaatsen van horren voorkom je dat muggen en vliegen uw huis binnenkomen terwijl u graag ramen en deuren open gooit. Wanneer het buiten begint af te koelen is het prettig om ramen en deuren open te zetten, maar juist op dat moment gaan insecten als vliegen, wespen en muggen op zoek naar warmte. Voorkom dat muggen en vliegen uw huis kiezen als warm onderkomen met het plaatsen van horren.

Reken af met irritante muggen in de slaapkamer en vliegen in de woonkamer door het plaatsen van horren. Van der Poel Montage is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van horren. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor hordeuren en raamhorren.

Typen horren voor deuren

Bij Van der Poel Montage kunt u kiezen uit een compleet assortiment horren. Zo kunt u kiezen voor een hordeur in uw schuifpui of horren voor openslaande deuren. Elk type hor heeft haar unieke eigenschappen. Volledig afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden kunt u kiezen voor een innovatieve plisséhordeur, een stijlvolle rolhordeur of een solide vaste hordeur. Welk type u ook kiest, alle horren worden compleet geleverd en zijn volledig schikt voor het weren van insecten.

Horren kopen bij Van der Poel Montage

Van der Poel Montage staat al jaren bekend om haar betrouwbaarheid en snelle levering. De verschillende horren zijn gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur!

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.
Horren zijn de oplossing voor de grootste irritatie in huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2019 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring