Kunststof kozijnen

Van der Poel Montage voor kunststof kozijnen

Zijn uw huidige kozijnen toe aan vervanging? Dan zijn kunststof kozijnen een perfecte keuze. De kunststof kozijnen van Van der Poel montage zijn een aanwinst voor iedere woning en zorgen voor een perfecte isolatie. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen onderhoudsarm, af en toe een doekje erover is namelijk voldoende.

Bij Van der Poel Montage zijn wij gespecialiseerd in het maken en plaatsen van kunststof kozijnen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw kozijnen voldoen aan onderstaande eisen:

  • Energiebesparend
  • Duurzaam product
  • Modern
  • Elegant

De kunststof kozijnen van Van der Poel Montage hebben dit allemaal! Onze kozijnen van kunststof, maar hebben de mooie uitstraling van houten kozijnen. De nieuwste innovatie is de imitatie van een houtverbinding. Kunststof kozijnen worden gelast en tot voor kort was de las altijd een schuine hoek. De Hout-Verbindings-Look (HVL) zorgt ervoor dat het kunststof kozijn ook een rechte verbinding krijgt, net als een houten kozijn.

Kunststof kozijnen op maat

Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen wilt aanschaffen is het van belang dat deze de juiste maten hebben. U wilt namelijk niet met kieren en naden blijven zitten, toch? Daarom komen de experts van Van der Poel Montage eerst bij u langs om alle kozijnen op de juiste manier in te meten. Hierbij kunt u zelf de kleur van de kozijnen kiezen en het gewenste type kozijn.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de laatste jaren erg populair. Zeker wanneer klanten onderhoudsvriendelijke producten willen zijn deze aan te raden. De kunststof kozijnen die wij leveren hoeven namelijk niet geschilderd te worden, zijn bestendig tegen weer en wind en besparen u een hoop geld. Daarnaast bieden deze optimale isolatie. Zowel de kou als het geluid wordt buitengehouden. Meer informatie over kunststof kozijnen of een offerte aanvragen? Neem contact op met ons op via onze contactgegevens op de website!

Maak a.u.b. uw keuze

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.

Stel uw vraag

Kunststof kozijnen

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring