Zonwering

Zonwering voor optimaal wooncomfort verzorgd door Van der Poel Montage

Zonwering laten monteren voor optimaal wooncomfort? Zelf de mate van lichtinval en zon bepalen? Van der Poel Montage is specialist in zonwering en komt dit graag naar wens monteren. In de afgelopen jaren hebben wij vele woningen naar volle tevredenheid van onze klanten voorzien van zonwering. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden kunt u kiezen uit diverse soorten en maten. Kom gerust langs in onze showroom om de soorten zonwering te kunnen bekijken. Hier staat tevens ons team voor u klaar met advies.

Velux zonwering

Binnen de soorten heeft u keuze uit meerdere opties. Zo kunt u kiezen bij Velux zonwering uit een rolluik, rolgordijn of verduisteringsgordijn. Met een rolluik zorgt u ervoor dat er geen licht binnen komt. Daarnaast zorgt deze zonwering voor een aangenaam binnenklimaat tijdens alle jaargetijden. Deze rolluiken zijn mooi ontworpen en kunnen lang gebruikt worden. Daarnaast zijn ze tijdloos en verkrijgbaar in alle maten.

Inmeten

Wilt u dat wij rolluiken of een andere zonwering komen inmeten? Maak dan een afspraak. Wij komen gerust bij u langs op locatie. Profiteer van onze scherpe prijzen en neem contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Poel Montage b.v. logo
Van der Poel Montage b.v.
Zonwering voor optimaal wooncomfort verzorgd door Van der Poel Montage
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © van der Poel Montage b.v. 2019 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring